Monday, September 27, 2010

I LOVE U CONTEST

Salam Readers
tiba-tiba rasa nak masuk contest nie....
macam menarik contest nie...
jom ramai-ramai join contest ini



Ni syaratsyarat penyertaan :

1) Open to ALL bloggers
2) Buat satu entry bertajuk 
"I LOVE U CONTEST"
3) wajib menjadi follower 
blog ni dulu dan owner contest ni.
4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke owner contest ini ye)
5) sila tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah
6) jangan lupe comment post entry di blog owner supaya senang cik ash nk ambush pesertapeserta

tema concept CONTEST ni adalah dengan cara mengUPLOADkan gambar anda bersama dengan orang tersayang sama ada ;


♥ gambar bersama Mama tersayang
♥ gambar bersama Papa tersayang
♥ gambar bersama Sis/Bro
♥ gambar bersama BF/GF tersayang
♥ gambar bersama BFF tersayang
.
.
.
.
.
.
.
.

Gambar di ambil semasa jamuan hari raya dengan selamba aku buat muka tak malu tangkap gambar macam ini. Harap awak jangan marah.

ayat jiwang ingin aku luahkan....

"Mesra bila bersama, Rindu bila berjauhan
Faham bila keliru, Nasihat bila terleka.
Tegur bila tersilap, 
Hubungan ini pasti indah sampai bila-bila

sejauh mana kita pergi 
hati tetap satu
jiwa tetap satu


miss smile forever(jangan marah)


jangan lupa  komen tau....


5 comments:

ct kamila said...

tny cket..

sape owner contest ni?

;p

isma said...

http://mizzfrogycute.blogspot.com/
tuan punyer contest...
kenapa?

ct kamila said...

kalo nk join, kna jadik follower owner contest ni kan..

2 tny 2...

hehe

isma said...

aah...awk klik kat owner contest kat entry saya 2...

Aqila Sarah said...

gambar comell habis :P