Friday, May 6, 2011

Nurkasih the movie

salam readers






19 mei 2011 merupakan tarikh keramat untuk Remy Ishak, Tiq zagyah dan fizz fairuz kerana Nurkasih the movie akan di tayangkan....Semasa ditayangkan di dalam bentuk drama, 19 juta rakyat Malaysia telah menonton dan merasai fenomenan Nur Kasih. Kini mampukah filem Nur Kasih memecahkan rekod tayangan filem Malaysia? Kalau 19 juta orang datang menonton filem ini, didarabkan dengan RM10, dah boleh dapat kutipan RM190 juta. Sejauh mana kehebatan filem ini...Aku pun sangat teruja untuk menyaksikan filem ini...





Baru-baru ini pihak media telah pun dibawa menonton preview filem Nur Kasih ini. Daripada feedback yang diterima.Bawaklah 2, 3 kotak tisu untuk mengelap air mata anda. Khabarnya cerita ini sangat sedih. Kalau segagah atau sejantan mana pun anda, confirm air mata akan jatuh jua.

p/s adakah aku akan menjatuhkan air mata di panggung nanti...ting tong

4 comments:

senyumSOYA said...

adei..sedih ka?? x mou kuar panggung ti bengkak mata.. heheheh

isma said...

dgr citer mmg sedih tp xthu la cmne..kite tunggu!!

i am S!L4H.. said...

mcm bestt. nak tgok kt lptop je bole? haha

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D