Sunday, November 21, 2010

From bota with friends..no LOVE


salam readers

agak lama aku menyepi tidak menulis entry dan bblogwalking kat blog-blog kekawan
Sori sesangat kerna tidak menjenguk ke blog-blog korang.Sebenarnya, sekarang aku berada di kampung halaman aku so agak susah untuk online dan blogwalking.Harap korang faham keadaan yang melanda aku..hehehe

Sebenarnya entry ini aku tulis dah lama cuma tidak berkesempatan untuk posting dekat blog aku.From bota with friends no LOVE,actually benda ini tak rancang pun.Tengahari itu kitaorang just keluar untuk pergi rumah seorang kawan aku iaitu rumah Abu kerana ada kenduri kahwin kakak dia.So kitaorang makan-makan dekat rumah abu, makan nasi minyak yang kurang masak.hahaha

Tengah-tengah makan sorang member aku cakap jom tengok wayang,apa lagi semua sekali cakap jom-jom
So semua berkumpul dekat rumah aku dah bermula la perjalanan menaiki kereta d-are bukan kereta akuJimat aku nak isi minyak..hahahaa


Laila sedang menjamu selera nanti dekat kanada tak boleh nak makan makanan orang kampong..hehehe





Husniyah dan irfan sedang tersengih dan gelak sakan sambil nasi minyak mentah



Selepas menonton harry potter..hahahaha















perjalanan yang amat menarik bersama korang...

tQ korang semua
I LOVE U my friends...


3 comments:

cacing said...

aksi lompat macam nak jadi harry potter je...

Layla Zahara Isabelle said...

syg korang sume!

isma said...

cacing:hahaha bukan mcm harry potter tapi macam dobby de la...

laila:sayang jugak kamu