Monday, November 1, 2010

isma jawab tag!!

salam readers
2 hari lepas aku di tag oleh cik eyka secara random
terima kasih di ucapkan kepada cik eyka kerana tag saya
hahaha

soalan ini memang susah lebih susah dari subjek QMT(hehehe)
subjek yang baru lepas di hadapi

soalan ini berbunyi seperti ini

MENCARI IDENTITI BLOGGER
Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you :D


25 tentang saya


1.Nama saya megat ismail
boleh megat,isma dan mar

2.saya masih belajar dalam pentadbiran awam
di uitm

3.saya lahir bulan april

4.saya lahir dekat hospital...hahaha

5.saya suka warna putih dan biru..putih suci dan biru melambangkan keindahan kepada aku.sejuk mata memandang..

6.rumah saya dekat bota.mesti ramai yang tak tahu kan

7.saya anak yang pertama so banyak tanggungjawab

8.saya suka makan terutama nasi goreng ayam

9.minuman saya suka ialah jus cinta

10.hobi saya adalah tidur tapi sebenarnya saya pun tak tahu hobi saya
     hahaha(kata-kata nurainie:bengong la kau megat)

11.saya suka berkawan dengan semua orang

12.benda yang saya selalu bawa bila keluar ialah beg saya.saya sayang beg itu kerana di pilih oleh seseorang.

13.saya ada kereta..Ayah saya bagi..senang nak bawa nak gerak pergi kelas dan balik rumah.

14.saya sayang opah,abah,mak dan keluarga saya

15.saya suka sukan badminton

16.saya penyabar orangnya tapi dulu pemarah
     hehehehe

17.saya suka duit tapi bukan mata duitan..hahahaha

18.saya suka buat kejutan untuk kawan-kawan saya

19.saya adalah orang yang susah putus asa walaupun dah cukup penat

20. saya suka nombor 20 kerana memberi semangat:-)

21.saya suka orang sabah. tak tahu la kenapa saya suka?mugkin kerana kelembutan dan bahasa yang            digunakan

22.saya suka bahasa filipina..hihihi

23. filem yang saya suka adalah filem buatan malaysia tapi selalu je tengok citer korea,orang putih,chinese dan banyak lagi.

24. cita-cita saya nak jadi jutawan yang mampu kalahkan Robert kwok

25. yang terakhir adalah semoga berjaya dalam menempuh final exam pada semester ini..


tak tahu la apa yang mengarut nie

banyak gila aku nak tag tapi aku tag setakat mana yang mampu...

nur choki choki
cik feey
cimi
sarah 
Zatul Alwani Shaffiei

4 comments:

bukudiarysofea said...

terime kaseh megat !

isma said...

sama-sama sara

cuteyes said...

tq tau tag..:) ok, dah jawabb.. http://zatulalwani.blogspot.com/2010/11/10-fakta-tentang-si-gadis-manis.html

isma said...

sama-sama