Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

 


Salam Readers,
Dah lama aku tak join program abg beng..so siapa2 nak join klik sini


APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA?
Karektor yang paling aku minat adalah...entah aku pun sendiri tak tahu..lalalalaalaa
Aku paling minat kartun

 

Kartun yang aku minat adalah upin ipin...sebab aku minat kartuin adalah kartun adalah buatan malaysia dah setiasa ada mesej untuk dibawa kepada para penonton. Promote kartun malaysia!!


APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa ..  
Aku paling tak suka kartun



Citer nie paling aku tak minat...ape yang mengarut dalam citer ini aku sendiri pun tak tahu..Aku siap download lagi citer ini tapi penat je coz citer nie x best langsung..sOwy kepada berminat dengan citer ini...


Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI
Superhero sudah terang lagi bersuluh, dari kecik dulu dah tanam cite-cite nak jadi hero seperti itu
 


Aku nak jadi ultaraman Taro coz aku nak selamatkan dunia dari raksasa yg datang dari angkasa...Teringin giler nk jadi ultraman taro....hahahaha

p/s: masa kecik biler je tgk citer superhero terus nk jadi macam itu gak..kahkahkah

17 comments:

Wen said...

hahahhahaa nak join juga. kikiki

senyumSOYA said...

otomen tu~ heheheh...
dulu2 suka tgok~

isma said...

wen:jom join ramai2

isma said...

senyum soya:kamu suke otomen ape??

shamfariz said...

yang ni aku minat... sangat minat... masa aku kecil2 dulu..aku berangan2 nak jd utraman

shamfariz said...

yang ni aku minat... sangat minat... masa aku kecil2 dulu..aku berangan2 nak jd utraman

^^nu[dd]yra^^ said...

mggu lpas ak terjoin adik tgk citer otomen...ader macam2 otomen weh...mebius la, taro la, apertah lg ...luper dah...

mOoN said...

wahhh...otomen tuuu...hehehe...

if sudi,, singgah la ea...

http://www.munirahizzan.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

Nelly Ixora said...

aik ade ek cte paddlepop tu? haha. xtaupon.

meh bce nelly pnye lak

http://nellyixora.blogspot.com/

solo molo said...

upin ipin memang terbaeklah !!!~



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

@juera said...

upin dan ipin sy pn ske..

isma said...

shamfariz :jom jd otomen ramai2...hihiihihih

^^nu[dd]yra^^: yg tu otomen brother 2...hohohoho

mOoN :nt saya datang

Nelly Ixora : de la,,,indo bt 2...

solo molo:tau xpe<>

@juera:sama citarasa..hohohoho

*47!k@# said...

eh,,tak penah tau pon ada citer paddle pop tu..err,,nampak sgt ika ketinggalan..(=_=)"

http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

TheSyafiq Mokhtar said...

haha ultraman mmg layan bro..hehe

Rahmad said...

ultraman hero kanak-kanak..layan..

isma said...

ika: citer indo bt la..x best pun

lulu:suke nye die

syafiq:otomen terbaik lol

rahmad:hero org jepun la..hihhiihih