Friday, April 8, 2011

Happy birthday to me**usof

Salam readers

4 april merupakan hari terindah untuk aku kerana pada tarikh yang bersejarah itu aku dilahirkan ke muka bumi ini. Setelah pelbagai halangan yang terpaksa ditempuhi, akhirnya aku sampai ke muka bumi yang penuh fana ini.

Tepat pukul 5.30 petang dan bertempat di sebuah hospital nun jauh di desa, aku sampai ke muka bumi membawa seribu kegembiraan kepada sesiapa melihat kelahiran aku. Sudah pasti ibu ayah aku menjadi orang paling gembira apabila aku sampai ke muka bumi. TErima Kasih ibu kerna melahirkan aku dan TErima kasIh Ayah membesarkan aku.

Semakin hari aku semakin meningkat usia, Hari ke hari, minggu ke minggu, bulan ke bulan dan tahun ke tahun.kedatangan 4 April akan menukar status umur aku.

Bertempat di sebuah restoren di suatu kawasan Sg petani, aku tidak menduga yang akan di sambut...lawak gila la...Tak reti nak cakap apa pun... terima kasih kepada housemate rumah HO86 yang celebrate birthday aku terutama Zaba, Inchik Eman, Khai Famy, Asri Baharum, Que Dus, dan faeez. Aku nak ucap terima kasih kepada bukan housemate yang terlibat dengan celebration itu terutama cabbage, Rohaizatul Shima dAn kakak aku(jgn marah) Feey Azrani.Terima kasih semua!!

Umur dirahsiakan!!


posing ape Inchik Eman



senyum dan tersengih!!





 

P/s: semoga perkenalan kita berkekalan



12 comments:

Dayana AZ said...

waaahh~ candles keliling kek! 21 btol tak? haha men2 teka je~

isma said...

betul 2...hihihhihihi

zikeryhassan said...

happy belated besday

Miss Shikio said...

eh2..sempat lg x nak wish.. haha~

happy belated besday!!!

moga sukses dunia dan akhirat yah! ^_^

isma said...
This comment has been removed by the author.
isma said...

zikery
tq wish me

isma said...

miss shikio

sempat lagi nak wish
nak hadiah blh??
hehehehe

feey said...

oihh.gmoknye ak dlm tu.haha
hppy birthday pengu**:P
psanan ikhlas dr KAKAK.

yaya kechiq said...

uih comel nya kek tu . hee ~

isma said...

feey

perasan sendiri nampak
hahahaah

selamat berdiet!!

isma said...

yaya kechiq

tq....

xazryx said...

happy birthday to you !btw ,besdey aku 9 April .lebih sehari je dr ko .hehe .